HVO Querido De Aak

Persoonlijk begeleider de Aak (32 uur)

Wil jij van betekenis zijn voor kwetsbare mensen in onze samenleving? Zoek jij uitdaging in je werk? Zet jij graag creativiteit in om op unieke wijze te helpen? Dan ben je bij de Aak aan het juiste adres!

Jouw rol

Je ondersteunt onze bewoners bij het ontwikkelen van praktische vaardigheden, waaronder het verzorgen van hun eigen woonruimte, lichaam en geest, financiën, dagbesteding en het opbouwen en onderhouden van een sociaal netwerk. Je hebt veel vrijheid om je werk zelf in te richten en weet creatief om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt. Naast andere kwetsbaarheden zijn onze bewoners vaak ook medisch belast, wat vraagt om flexibiliteit en innovatieve oplossingen. Je hebt je eigen caseload en bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van begeleidingsplannen, inclusief aanvragen en beheren van benodigde indicaties. Je werkt in een samenwerkingsdriehoek met een verpleegkundige en een ondersteunend begeleider en biedt ondersteuning en advies op het gebied van administratie, inkomen, schulden en dagbesteding. Daarnaast werk je nauw samen met externe partijen zoals GGZ, GGD, ziekenhuizen en schuldhulpverleners.

Bij HVO-Querido werken we volgens de krachtmethodiek. Dit betekent dat je gelooft in de kracht van cliënten en jij je richt op wat ze wel kunnen en niet op hun beperkingen.
Jij houdt van mensen met een verhaal en stelt je zonder vooroordeel op om te luisteren naar en te leren van hun ervaringen.

De Aak

De Aak biedt 24-uurszorg en begeleiding aan cliënten met meervoudige kwetsbaarheden en een medische/somatische zorgvraag. Er zijn plekken voor zowel maatschappelijke opvang als beschermd wonen. Naast 60 plekken op de Aak, zijn er in de directe omgeving 11 satellietwoningen, waar cliënten zelfstandig kunnen wonen met zorg en begeleiding vanuit De Aak. Ondanks onze verschillen hebben we één ding gemeen in onze maatschappelijke opvang: een groot hart voor onze kleurrijke bewoners.

Ons team bestaat uit verpleegkundigen, persoonlijk begeleiders, ondersteunend begeleiders, huishoudelijk medewerkers, een zorgcoördinator en een teammanager. Binnen HVO-Querido is de Aak een expertisecentrum op het gebied van somatische zorg. Je werkt volgens een rooster doordeweeks tussen 07:30 en 18:00 uur. Je hebt inspraak in het bepalen van jouw rooster. Meer informatie over de Aak kun je lezen via De Aak - HVO-Querido (hvoquerido.nl)

Jouw profiel

Een kundig en betrokken doener die niet huiverig is om duidelijk en direct te zijn waar nodig. Je bent op je best als geen dag hetzelfde is, of zelfs onvoorspelbaar. Samenwerken en zelfreflectie zitten in je DNA. Blij worden van de kleine dingen in het leven en daarmee ook de kleine stappen die onze cliënten zetten, zijn passende drijfveren om bij ons team aan de slag te gaan. Talent om administratieve werkzaamheden met gemak uit te voeren, is welkom. Herken jij jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou!

  • Je hebt een agogische opleiding afgerond op hbo-niveau;
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke omgeving waar je hebt gewerkt met cliënten met (chronische) psychiatrische problematiek;
  • Je hebt kennis van methoden en technieken van persoonlijke begeleiding;
  • Empathisch en zelfstandig zijn eigenschappen van jou.

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

  • Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatief;
  • Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Jouw salaris bedraagt minimaal € 3.344,- en maximaal € 4.676,- bruto per maand;(schaal 8, CAO Sociaal Werk) op basis van een 36-urige werkweek. Dit is exclusief een arbeidsmarkttoeslag van 1,13%;
  • Een 2e klas mobiliteitskaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen met OV of gebruik van OV-fiets;
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal Werk. Zo krijg je een individueel keuze budget van 17,07%. Hierin zitten onder andere vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget van 1,5% op.
  • We vinden vitaliteit belangrijk en bieden jou daarom jaarlijks een sportvergoeding van €100,-;
  • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van deze procedure;
  • Een online competentievragenlijst kan onderdeel uitmaken van de procedure;
  • Met een interactief onboardingprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

HVO-Querido heeft de ambitie om een inclusieve en gelijkwaardige organisatie te zijn waar alle cliënten en medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen, met als doel om betere kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten en een veilige en inspirerende werkplek te bieden voor onze medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Suzanne Lindenburg, zorgcoördinator, via 06-11437146. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15345688 en 06-15365021.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we je reactie vóór 27 september a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

Kies hieronder een afdeling om je sollicitatie te starten:

Vacature delen op:

Werkuren:

Parttime

Secties:

Alle vacatures
Persoonlijk begeleider

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Volwassenen

Salaris:

max € 4.676 o.b.v. 36 uur

Vestiging:

Amsterdam

Aantal uur:

32 uur

Sluitingsdatum:

26-09-2024

Startdatum:

32 uur

Locatie:

Amsterdam