HVO Querido Judith van Swethuis

max € 2.737 o.b.v 36 uur

Huishoudelijk medewerker Judith van Swethuis (32 uur)

Heb jij plezier in huishoudelijk schoonmaakwerk en een hart voor de zorg? Dan ben jij misschien de perfecte aanvulling op ons team!

Jouw rol

Jij bent verantwoordelijk voor de basisschoonmaak van de woonruimtes van de bewoners van het Judith van Swethuis. Daarnaast vallen er een aantal algemene schoonmaaktaken onder jouw hoede. Je geeft persoonlijke aandacht en geniet van het cliëntcontact.
Als huishoudelijk medewerker draag je een belangrijke bijdrage aan een prettige leefomgeving voor onze bewoners. Wanneer bewoners meer ondersteuning in hun woonruimte nodig hebben, zal de persoonlijk begeleider dit met jou afstemmen.
Je koppelt bijzonderheden terug aan de begeleiders en bij vertrek van een bewoner zorg jij voor de eindschoonmaak.

Locatie

Het Judith van Swethuis is een woonvoorziening voor 66 bewoners. Het overgrote deel bestaat uit woningen met een eigen badkamer, wc en een kleine pantry. Er zijn gezamenlijke huiskamers, een grote gezamenlijke dagbestedingsruimte en een keuken waar dagelijks door een professionele kok warme gezonde maaltijden worden bereid. Daarnaast hebben we negen groepswoningen met een gezamenlijke wc en douche. Hier wonen cliënten onder een dak van beschermd wonen met dagelijks groepsmomenten.

Ons team bestaat uit een teammanager, zorgcoördinatoren, verpleegkundigen, persoonlijk begeleiders en ondersteunend begeleiders. We worden regelmatig ondersteund door enthousiaste vrijwilligers. Je werkt voornamelijk in dagdiensten, waarbij je sporadisch ook 's avonds en in het weekend ingeroosterd kan worden. Je werktijden liggen tussen 8.00 uur en 18.00 uur. Wil je meer weten over de locatie Judith van Swethuis? Neem dan een kijkje op https://hvoquerido.nl/locaties/judith-van-swethuis/

Jouw profiel

Sociaal en zorgzaam zijn eigenschappen van jou. Voor jou moet alles spik en span zijn, en je zet met plezier je schouders eronder. Je werkt zelfstandig, netjes en hygiënisch en hebt een flinke dosis humor. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou!

  • Je hebt een aantal jaar ervaring als helpende, huishoudelijke hulp, thuishulp of medewerker huishouding;
  • Je hebt affiniteit of enige kennis van onze doelgroep;
  • Je kan goed luisteren en je inleven in anderen.

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

  • Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatief;
  • Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Jouw salaris bedraagt minimaal € 2.128,- en maximaal € 2.737,- bruto per maand (schaal 20, CAO GGZ) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een 2e klas mobiliteitskaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen met OV of gebruik van OV-fiets;
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ. Denk hierbij aan vakantiegeld, pensioen, fietsplan en een eindejaarsuitkering. We vinden vitaliteit belangrijk en bieden jou daarom jaarlijks een sportvergoeding van €100,-;
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500 (op basis van een fulltime dienstverband). Voor de besteding hiervan kun je kiezen uit de drie opties zoals beschreven in de CAO GGZ;
  • Je hebt ruime keuze uit opleidingen en cursussen;
  • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van deze procedure.
  • Met een interactief onboardingsprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

HVO-Querido heeft de ambitie om een inclusieve en gelijkwaardige organisatie te zijn waar alle cliënten en medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen, met als doel om betere kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten en een veilige en inspirerende werkplek te bieden voor onze medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Liane Mosselaar, zorgcoördinator via 06-11623239. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15345688 en 06-15365021.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we je digitale reactie vóór 3 oktober a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

Vacature delen op:

Regio:

  • Noord-Holland

Werkuren:

Parttime

Secties:

Ondersteunend begeleider

Vacatureniveau:

n.v.t.

Vacaturetype:

Volwassenen

Salaris:

max € 2.737 o.b.v. 36 uur

Vestiging:

Amsterdam

Aantal uur:

32 uur

Sluitingsdatum:

02-10-2024

Startdatum:

32 uur

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Liane Mosselaar

mobiel: 06-11623239

Bedrijfspagina:

http://www.hvoquerido.nl

Kantooradres:

Peelstraat 85 1079 RN Amsterdam

Locatie: