HVO Querido BW Oost

max € 2.908 o.b.v 36 uur

Helpende Beschermd Wonen Oost (32 uur)

Jouw rol

Ben jij de veelzijdige en betrokken helpende die wij zoeken? Je ondersteunt cliënten bij dagelijkse taken zoals koken en boodschappen doen. Samen met de cliënt maak je een boodschappenlijstje en kook je gezonde maaltijden. Ook zorg je voor een schone, opgeruimde en comfortabele leefomgeving voor onze cliënten. Samen met cliënten die hulp nodig hebben bij het schoonhouden van hun eigen woning pak je de huishouding aan. Als je bijzonderheden opmerkt, koppel je die terug aan de begeleiders. Als helpende draag jij eraan bij dat cliënten zich prettig voelen in hun leefomgeving!

Teams

Om de hoek van het Javaplein en Beukenplein in Amsterdam Oost zijn de kantoren van onze subteams Indische buurt en Oosterparkbuurt gevestigd. Samen zijn we BW Oost en begeleiden we 80 cliënten met een psychiatrische en/of psychosociale kwetsbaarheid. Onze cliënten wonen in de nabije omgeving van onze kantoren, dit betekent dat je veel op pad bent. Bij cliënten die langdurige zorg nodig hebben, is het mogelijk dat je meerdere keren per week bij de cliënt aanwezig bent. Je werkt volgens een zevendaags rooster in wisseldiensten vanaf 9.00 uur tot 22.00 uur.

Jouw profiel

Sociaal en zelfstandig zijn eigenschappen van jou. Jij hebt een flinke dosis humor, een klantvriendelijke en geduldige houding en je biedt graag gezelschap. Met deze eigenschappen ben jij de steun en toeverlaat van onze cliënten. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou!

  • Je hebt een relevante mbo-niveau 2 opleiding afgerond, bijvoorbeeld helpende Zorg en Welzijn;
  • Je hebt een aantal jaar ervaring als helpende of ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt affiniteit of enige kennis van onze doelgroep;
  • Je kunt goed luisteren en je inleven in de ander.

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

  • Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatief en groei;
  • Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Jouw salaris bedraagt minimaal € 2.263,- en maximaal € 2.908,- bruto per maand; (schaal 2, CAO Sociaal Werk) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een 2e klas mobiliteitskaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen met OV of gebruik van OV-fiets;
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal Werk. Zo krijg je een individueel keuze budget van 17,07%. Hierin zitten onder andere vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget van 1,5% op. We vinden vitaliteit belangrijk en bieden jou daarom jaarlijks een sportvergoeding van €100,-;
  • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van deze procedure;
  • Met een interactief onboardingsprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

HVO-Querido heeft de ambitie om een inclusieve en gelijkwaardige organisatie te zijn waar alle cliënten en medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen, met als doel om betere kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten en een veilige en inspirerende werkplek te bieden voor onze medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Elsa Verburg, teammanager i.o., via 06-27125447. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15345688 en 06-15365021.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we je digitale reactie voor 2 oktober a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

Vacature delen op:

Regio:

  • Noord-Holland

Werkuren:

Parttime

Secties:

Alle vacatures
Ondersteunend begeleider

Vacatureniveau:

MBO

Vacaturetype:

Volwassenen

Salaris:

max € 2.908 o.b.v. 36 uur

Vestiging:

Amsterdam

Aantal uur:

32 uur

Sluitingsdatum:

01-10-2024

Startdatum:

32 uur

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Elsa Verburg

mobiel: 06-27125447

Bedrijfspagina:

http://www.hvoquerido.nl

Kantooradres:

Eerste Ringdijkstraat 5 1097BC Amsterdam

Locatie: