HVO Querido De Veste

max € 4.676 o.b.v 36 uur

Persoonlijk begeleider De Veste (32 uur)

Jouw rol

Wil jij werken in een goed op elkaar ingespeeld team? Heb jij oog voor je collega's en (kleine) successen in het werk? Dan zijn we naar jou op zoek.

Jij bent op je best als geen dag hetzelfde is of zelfs onvoorspelbaar. Je helpt onze cliënten bij het op orde krijgen of houden van hun huishouding, persoonlijke verzorging, financiën, zinvolle dagbesteding of werk en sociaal netwerk. Ook heb je aandacht voor de verslaving en het zoeken van balans tussen gebruik en het functioneren. Je gebruikt hierbij de krachtmethodiek, zodat jouw cliënten zoveel mogelijk in staat zijn om zelfstandig dingen te (blijven) doen en stabiel blijven. Je gaat uit van wat cliënten kunnen en niet van hun beperkingen. Je doel is om cliënten invloed te geven op zaken die voor hen belangrijk zijn. Je bent de onmisbare schakel tussen de specialistische GGZ/GGD-zorg en de informele zorg. Als persoonlijk begeleider maak je zoveel mogelijk samen met je cliënt een persoonlijk begeleidingsplan. Je bewaakt de voortgang van dit plan en rapporteert en registreert wat je hebt ondernomen.

Locatie

De Veste is een 24-uursvoorziening in Amsterdam West en gericht op stabiliteit. We bieden begeleiding aan cliënten met een harddrugverslaving en psychiatrische kwetsbaarheid. Wij bieden een veilige woonomgeving aan 48 bewoners. 40 bewoners wonen intern en 8 extern in nabij gelegen flats. De locatie is uniek door de diversiteit aan cliënten vanwege leeftijd, cultuur, geschiedenis, doelstellingen en mogelijkheden. We werken met cliënten die medicatie slikken, somatische klachten hebben, licht verstandelijk beperkt zijn of in aanraking zijn gekomen met justitie. De diversiteit van de doelgroep maakt iedere dag op de Veste boeiend en anders!

Ons team bestaat uit persoonlijk begeleiders, ondersteunend begeleiders, huishoudelijk medewerkers, koks, zorgcoördinatoren en een teammanager. Je werkt in wisseldiensten tussen 7:00 uur en 22:30 uur doordeweeks en in het weekend. Zo nu en dan een thuiswerkdag voor je administratie behoort tot de mogelijkheden.

Jouw profiel

Empathisch, geduldig en betrokken zijn herkenbare eigenschappen van jou. Jij kijkt met een open blik en bent oprecht geïnteresseerd in de ander. Blij worden van de kleine dingen in het leven is kenmerkend voor jou. Je kunt genieten van de kleine stappen die cliënten zetten. Jij bent gericht op samenwerken en steekt graag de handen uit de mouwen. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou!

  • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Je weet wat het betekent om te werken met onze doelgroep of je hebt bijzondere interesse hierin;
  • Je kunt tegen een stootje en hebt een probleemoplossend vermogen, óók in geval van acute crisissituaties;
  • Ervaring met verzorging/verpleging is van harte welkom.

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

  • Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatief;
  • Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Jouw salaris bedraagt minimaal € 3.344,- en maximaal € 4.676,- bruto per maand; (schaal 8, CAO Sociaal Werk) op basis van een 36-urige werkweek. Dit is exclusief een arbeidsmarkttoeslag van 1,13%;
  • Een 2e klas mobiliteitskaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen met OV of gebruik van OV-fiets;
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal Werk. Zo krijg je een individueel keuze budget van 17,07%. Hierin zitten onder andere vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget van 1,5% op. We vinden vitaliteit belangrijk en bieden jou daarom jaarlijks een sportvergoeding van €100,-;
  • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van deze procedure;
  • Een online competentievragenlijst kan onderdeel uitmaken van de procedure;
  • Met een interactief onboardingprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

HVO-Querido heeft de ambitie om een inclusieve en gelijkwaardige organisatie te zijn waar alle cliënten en medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen, met als doel om betere kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten en een veilige en inspirerende werkplek te bieden voor onze medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carli Zappey, teammanager i.o., via 06-21618354. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15345688 en 06-15365021.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we je digitale reactie vóór 1 oktober a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

Vacature delen op:

Regio:

  • Noord-Holland

Werkuren:

Parttime

Secties:

Alle vacatures
Persoonlijk begeleider

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Volwassenen

Salaris:

max € 4.676 o.b.v. 36 uur

Vestiging:

Amsterdam

Aantal uur:

32 uur

Sluitingsdatum:

30-09-2024

Startdatum:

32 uur

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Carli Zappey

mobiel: 06-21618354

Bedrijfspagina:

http://www.hvoquerido.nl

Kantooradres:

Poeldijkstraat 10 1059 VM Amsterdam

Locatie: