HVO Querido Facilitaire Organisatie

max € 4.676 o.b.v 36 uur

Gebiedscoördinator Huisvesting en Facilitair (32 -36 uur)

Wil jij de verbindende factor zijn tussen de zorgteams op de HVO-Querido locaties en de afdeling Huisvesting en Facilitair in een rol die je zelf mede kunt vormgeven? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

HVO-Querido is een zorgaanbieder, werkzaam op ongeveer 70 locaties in en rondom Amsterdam. Wij ondersteunen mensen in een kwetsbare situatie die ernaar streven om opnieuw de regie over hun eigen leven te krijgen en volwaardig deel uit te maken van de samenleving. Lees meer over onze organisatie via https://hvoquerido.nl/

Jouw rol

Als gebiedscoördinator coördineer je alle huisvestings- en facilitaire zaken op de locaties in jouw gebied, zodat de zorgteams zich volledig kunnen richten op het geven van zorg en begeleiding aan onze cliënten. Op eigen initiatief signaleer je wat er nodig is en schakel je met de adviseurs van Huisvesting en Facilitair, leveranciers, de technische dienst en het Service Meldpunt om te zorgen dat de benodigde acties worden uitgevoerd. Je zorgt ervoor dat de faciliteiten op de locaties naadloos aansluiten op de werkzaamheden en de behoeften van de zorgteams.

Je stemt af met de teammanager(s) over de ontwikkelingen en de behoeften van de zorgteams. Je bent veel op de locaties aanwezig en begrijp daardoor wat de behoeften van de zorgteams zijn. Samen met de afdeling Huisvesting en Facilitair weet jij deze behoeften om te zetten in concrete plannen en acties. Je bent het eerste aanspreekpunt voor Huisvesting en Facilitaire onderwerpen op de locaties in jouw gebied. Je zorgt dat de meterstanden van jouw locaties zijn aangeleverd en denkt ook mee over de meerjarige huisvestings- en facilitaire plannen van de locaties.

Team

De afdeling Huisvesting & Facilitair bestaat uit ongeveer 60 collega's die zich dagelijks inzetten om alle locaties van HVO-Querido op het gebied van Huisvesting & Facilitair te ondersteunen. De afdeling bestaat uit verschillende subteams zoals Verhuur en Wonen, de Technische Dienst, de Receptie, Vastgoed, het Service Meldpunt en adviseurs die worden aangestuurd door vier teammanagers. In samenwerking met je teammanager en de andere betrokkenen ga jij aan de slag om deze rol verder vorm te geven. Onze standplaats is het hoofdkantoor in Amsterdam. Maar door onze werkzaamheden zijn we veel op de verschillende locaties van HVO-Querido te vinden.

Jouw profiel

Een échte spin in het web die goed overzicht weet te houden. Proactief, nauwkeurig en verbindend zijn eigenschappen van jou. Ontwikkelingen en behoeften begrijpen en helder verwoorden, gaat jou goed af. Initiatief nemen is voor jou vanzfsprekend en je weet situaties goed te doorgronden. Je bent een kei in coördineren en flexibel. Met veel verschillende activiteiten op de locaties bezig zijn, geeft jou energie! Als spin in het web vind jij het leuk om met diverse partijen contact te hebben en af te stemmen. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou!

  • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Inhoudelijke expertise of aantoonbare affiniteit op het gebied van Huisvesting & Facilitair;
  • Je hebt ten minste 3 jaar relevante werkervaring en bij voorkeur ervaring in een coördinerende rol;
  • Je weet informatie zowel mondeling als schriftelijk goed over te brengen;

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

  • Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatief;
  • Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging;
  • Jouw salaris bedraagt minimaal € 3.344,- en maximaal € 4.676,- bruto per maand (schaal 8, CAO Sociaal Werk) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een 2e klas mobiliteitskaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen met OV of gebruik van OV-fiets;
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal Werk. Zo krijg je een individueel keuzebudget van 17,07%. Hierin zitten onder andere vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget van 1,5% op. We vinden vitaliteit belangrijk en bieden jou daarom jaarlijks een sportvergoeding van €100,-;
  • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van deze procedure;
  • Met een interactief onboardingsprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

HVO-Querido heeft de ambitie om een inclusieve en gelijkwaardige organisatie te zijn waar alle cliënten en medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen, met als doel om betere kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten en een veilige en inspirerende werkplek te bieden voor onze medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anja Doorn, teammanager, via 06-27210459. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15345688 en 06-15365021.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we je digitale reactie vóór 27 september a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken

 

Vacature delen op:

Werkuren:

Parttime

Secties:

Alle vacatures
Staf & administratie

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Overig

Salaris:

max € 4.676 o.b.v. 36 uur

Vestiging:

Amsterdam

Aantal uur:

32-36 uur

Sluitingsdatum:

26-09-2024

Startdatum:

32-36 uur

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Anja Doorn

mobiel: 06-27210459

Bedrijfspagina:

http://www.hvoquerido.nl

Kantooradres:

Eerste Ringdijkstraat 5 1097BC Amsterdam

Locatie: