HVO Querido Winteropvang

max € 3.552 o.b.v. 36 uur

Ondersteunend begeleider Winteropvang (32-36 uur)

Over de Winteropvang

Gedurende de wintermaanden (november tot april) biedt HVO-Querido aan dak- en thuislozen in Amsterdam de zogenaamde bed-, bad- en broodvoorzieningen aan. Wanneer de gevoelstemperatuur onder 0 graden zakt of bij een stormwaarschuwing (code rood), treedt de winterkoude regeling in werking. Dit betekent dat ook mensen die normaal geen toegang hebben tot de opvang welkom zijn, waardoor de beddencapaciteit toeneemt van 180 naar 250. Dit zorgt vaak voor onverwachte drukte, waarbij we tijdelijk extra hulp kunnen gebruiken. Voor deze winteropvang zijn wij op zoek naar meerdere ondersteunend begeleiders en persoonlijk begeleiders, die samen een team vormen.

Jouw rol

Als ondersteunend begeleider zijn je taken erg praktisch en fysiek van aard. We zoeken daarom iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je helpt onder andere met het innemen van bagage, het serveren van maaltijden en zorgt ervoor dat de opvanglocatie schoon en netjes blijft. Je bent een probleemoplosser die gemakkelijk communiceert en een positieve instelling meebrengt, waardoor je bijdraagt aan een fijne sfeer voor iedereen. Geen dag is hetzelfde: je weet nooit hoe druk het zal worden, wat flexibiliteit en aanpassingsvermogen vereist. De daadwerkelijke begeleiding van de cliënten laat je over aan de persoonlijk begeleiders.

Locatie

De winteropvang bevindt zich op de Transformatorweg in Amsterdam. Je werkt volgens een rooster met diensten van 7:00 tot 11:00 uur of van 15:00 tot 23:00 uur. Tijdens de nachten is er een beveiliger aanwezig. Je maakt deel uit van een team van persoonlijk begeleiders, ondersteunend begeleiders en een zorgcoördinator.

Jouw Profiel

We zoeken flexibele, proactieve teamleden die graag de handen uit de mouwen steken. Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving. Je hebt affiniteit met de doelgroep, staat stevig in je schoenen en weet je grenzen goed aan te geven. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou!

  • Je hebt een MBO-3 diploma op zak;
  • Je weet hoe je je handhaaft in crisis- en agressiesituaties;
  • Ervaring in een vergelijkbare werkomgeving, vooral met crisis- en agressiesituaties, zien we als een groot pluspunt;
  • Spreek je een Oost-Europese taal of Arabisch? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

  • Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatief;
  • Het betreft een tijdelijk contract voor de duur van de winteropvang (november 2024 – april 2025);
  • Een interne kandidaat heeft in beginsel een terugkeergarantie mits er wordt voldaan aan de voorwaarden van de "regeling tijdelijke plaatsing van vaste medewerkers". Voor een externe kandidaat, wordt de mogelijkheid besproken voor een jaarcontract in de interne flexclub;
  • Jouw salaris bedraagt minimaal € 2.546,- en maximaal € 3.552,- bruto per maand; (schaal 5, CAO Sociaal Werk) op basis van een 36-urige werkweek. Dit is exclusief een arbeidsmarkttoeslag van 1,13%;
  • Solliciteer je als zij-instromer? Bekijk dan de informatiepagina voor zij-instromers via Zij-instromers - HVO Querido (samenvoorthuis.nl)
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal Werk. Zo krijg je een individueel keuze budget van 17,07%. Hierin zitten onder andere vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget van 1,5% op. We vinden vitaliteit belangrijk en bieden jou daarom jaarlijks een sportvergoeding van €100,-;
  • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van deze procedure;
  • Met een interactief onboardingprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

HVO-Querido heeft de ambitie om een inclusieve en gelijkwaardige organisatie te zijn waar alle cliënten en medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen, met als doel om betere kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten en een veilige en inspirerende werkplek te bieden voor onze medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Alynda Braat, teammanager, via 06-25383207. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15345688 en 06-15365021.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we je reactie vóór 27 september a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

 

 

Vacature delen op:

Werkuren:

Parttime

Secties:

Alle vacatures
Ondersteunend begeleider

Vacatureniveau:

MBO/ *zij-instromers welkom

Vacaturetype:

Dak- en thuislozen

Salaris:

max € 3.552 o.b.v. 36 uur

Vestiging:

Amsterdam

Aantal uur:

32-36 uur

Sluitingsdatum:

26-09-2024

Startdatum:

32-36 uur

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Alynda Braat

mobiel: 06-25383207

Bedrijfspagina:

http://www.hvoquerido.nl

Kantooradres:

Eerste Ringdijkstraat 5 1097BC Amsterdam

Locatie: