HVO Querido De Roggeveen

max € 4.676 o.b.v 36 uur

Gezinsbegeleider de Roggeveen (32-36 uur)

Jouw rol

Krachtgericht begeleiden en motiveren van gezinnen.
Zelfstandig leven, wonen en het beste uit zichzelf halen. Dat is het doel voor de gezinnen, waar jij als gezinsbegeleider aan bijdraagt. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 8 gezinnen, dit kan zowel binnen de 24-uurs gezinsopvang als binnen de noodopvang zijn. Je ondersteunt bij de opvoeding en het op orde krijgen of houden van huishouden, persoonlijke verzorging, financiën, dagbesteding en sociaal netwerk. Je bent hierbij alert op huiselijk geweld en kindermishandeling en weet hierin doortastend te handelen. Samen met ouder(s) maak je een persoonlijk begeleidingsplan en heb je het kind in beeld. Je bewaakt de voortgang van dit plan en rapporteert en registreert wat je hebt ondernomen. Essentieel in jouw werk is de relatie met ketenpartners, waarmee je actief samenwerking zoekt. Je treedt hierbij op als stevige casemanager.

Bij HVO-Querido werken we vanuit de krachtmethodiek. Dit betekent dat je als gezinsbegeleider gelooft in de kracht van onze cliënten en jij je richt op wat ze wel kunnen en niet op hun beperkingen.

Locatie

Op de locatie Roggeveen, bieden wij 24-uurs-zorg. Wij zijn een opvangvoorziening voor gezinnen die dakloos zijn en psychosociale- en sociaaleconomische problemen hebben. We hebben 47 woonunits beschikbaar en 2 units voor crisisopvang. Ook bieden wij ambulant begeleiding op de noodopvang aan ongeveer 20 gezinnen.

Alle gezinnen worden begeleid door een vaste gezinsbegeleider, die verantwoordelijk is voor de hulpverlening. Het doel van de begeleiding is doorstroom naar een zelfstandige woonvorm. Je werkt volgens een 7-daags rooster dat vierwekelijks in overleg met jou gemaakt wordt. Je werktijden liggen tussen 8.00 en 23.00 uur.

Jouw profiel

Jij bent die stevige professional die niet huiverig is om duidelijk en direct te zijn waar nodig. Je beschikt over een flexibele instelling en hebt een coachende stijl van begeleiden. Je kunt ook directief handelen als de situatie hier om vraagt. Professionele afstand houden en het toepassen van zelfreflectie zijn kwaliteiten van jou. Overstijgend denken en doen is jouw kracht. Enthousiasmeren, snel kunnen schakelen en duidelijk communiceren gaat jou makkelijk af. Jij schrikt niet snel van een crisissituatie en weet hier adequaat mee om te gaan. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou!

  • Je beschikt over een afgeronde agogische hbo-opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare omgeving en/of rol;
  • Je hebt aantoonbaar resultaten geboekt met casemanagement en of directe begeleiding van gezinnen en/of individuen;
  • Ervaring met systeemgerichte begeleiding van gezinnen, Meldcode en Multisignaal is een pre;
  • Een SKJ-registratie is een pre.

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

  • Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatief;
  • Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Jouw salaris bedraagt minimaal €3.344,- en maximaal €4.676,- bruto per maand; (schaal 8, CAO Sociaal Werk) op basis van een 36-urige werkweek. Dit is exclusief een arbeidsmarkttoeslag van 1,13%;
  • Een 2e klas mobiliteitskaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen met OV of gebruik van OV-fiets;
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal Werk. Zo krijg je een individueel keuze budget van 17,07%. Hierin zitten onder andere vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget van 1,5% op. We vinden vitaliteit belangrijk en bieden jou daarom jaarlijks een sportvergoeding van €100,-;
  • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van deze procedure;
  • Een online competentievragenlijst kan onderdeel uitmaken van de procedure;
  • Met een interactief onboardingprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

HVO-Querido heeft de ambitie om een inclusieve en gelijkwaardige organisatie te zijn waar alle cliënten en medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen, met als doel om betere kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten en een veilige en inspirerende werkplek te bieden voor onze medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeruscha Neman, gezinsbegeleider, via 0625256871. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15345688 en 06-15365021.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we je digitale reactie vóór 24 september a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

Vacature delen op:

Regio:

  • Noord-Holland

Werkuren:

Parttime

Secties:

Alle vacatures
Persoonlijk begeleider

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Gezinnen

Salaris:

max € 4.676 o.b.v. 36 uur

Vestiging:

Amsterdam

Aantal uur:

32-36 uur

Sluitingsdatum:

23-09-2024

Startdatum:

32-36 uur

Locatie:

Amsterdam

Bedrijfspagina:

http://www.hvoquerido.nl

Kantooradres:

Roggeveenstraat 8 1013 PV Amsterdam

Locatie: