HVO Querido Transformatorweg

max € 4.228 o.b.v 36 uur

Persoonlijk begeleider Transformatorweg (32 - 36 uur)

Jouw rol

Ben jij een professional die van duidelijkheid houdt en weet van aanpakken? Heb je een flexibele instelling en hou je van variatie in je werk? Lees dan verder.

Jij bent het eerste aanspreekpunt binnen de 24-uursopvang voor de cliënten. Je werkt nauw samen met ondersteunend begeleiders, een verpleegkundige, een zorgcoördinator en externe instanties zoals maatschappelijk werkers van De Regenboog Groep en het Leger Des Heils die ook gevestigd zijn op deze locatie. Samen met je collega's bied je 73 cliënten verdeeld over twee afdelingen, een veilige leefomgeving. Binnen de opvang werken wij vanuit de cliëntbenadering volgens de krachtmethodiek. Je overlegt regelmatig met betrokkenen in het (professionele) netwerk van cliënten om jouw begeleiding goed af te stemmen. Je voert een eigen caseload en stemt de begeleiding af samen met de maatschappelijk werker van De Regenboog Groep. Je werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van cliënten bij het bieden van een gezonde dag structuur. Je werkt samen aan de doelen die je gezamenlijk met cliënten en de maatschappelijk werker van De Regenboog Groep hebt opgesteld. Daarnaast deel je medicatie uit en zorg je dat de administratie rondom jouw caseload op orde is. Je voert regelmatig gesprekken met cliënten en zorgt voor een veilige werk- en leefomgeving.

Locatie

Voor de kwetsbare mensen op straat vanuit EU-landen, die hier geen rechten hebben, is er binnen de 24-uursopvang op de Transformatorweg een plek. Op die manier kunnen we jaarlijks veel mensen op weg helpen. Want dat is waar het over gaat: herstel van perspectief, in Nederland of in het land van herkomst. Voor kwetsbare personen buiten de EU bestaat het aanbod uit een 24-uursopvang met individuele trajecten op maat middels casemanagement die gericht is op stabilisatie en het creëren van een duurzaam toekomstperspectief. Dat perspectief kan bestaan uit legaal verblijf in Nederland, terugkeer naar het land van herkomst of doormigratie. Er zijn 30 plekken beschikbaar. Je werkt in wisseldiensten doordeweeks en in het weekend van 7:30 uur – 16:00 uur of van 15:00 uur - 23:00 uur.

Jouw profiel

Kan jij professionele afstand behouden tot cliënten en reageer je adequaat en rustig in crisissituaties? Zijn jouw sterke kanten feedback geven en ontvangen én durf jij je mening te geven? Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou!

  • Je beschikt over een afgeronde agogische opleiding op MBO-4 niveau en hebt enige werkervaring in een soortgelijke omgeving;
  • Empathie, zelfstandigheid, maar ook werken in teamverband en een gezonde dosis humor zijn eigenschappen van jou;
  • Goed Engels kunnen spreken is een must, kennis van meerdere talen is mooi meegenomen;
  • Enthousiasmeren, snel kunnen schakelen en duidelijk communiceren gaat jou makkelijk af.

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

  • Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatief;
  • Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Jouw salaris bedraagt minimaal €3.086,-  en maximaal €4.228,-  bruto per maand (schaal 7, CAO Sociaal Werk) op basis van een 36-urige werkweek. Dit is exclusief een arbeidsmarkttoeslag van 1,13%;
  • Een 2e klas mobiliteitskaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen met OV of gebruik van OV-fiets;
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal Werk. Zo krijg je een individueel keuze budget van 17,07%. Hierin zitten onder andere vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget van 1,5% op.
  • We vinden vitaliteit belangrijk en bieden jou daarom jaarlijks een sportvergoeding van €100,-;
  • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van deze procedure;
  • Een online competentievragenlijst kan onderdeel uitmaken van de procedure;
  • Met een interactief onboardingprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

HVO-Querido heeft de ambitie om een inclusieve en gelijkwaardige organisatie te zijn waar alle cliënten en medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen, met als doel om betere kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten en een veilige en inspirerende werkplek te bieden voor onze medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Alynda Braat, teammanager via 06-25383207. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15345866 en 06-15365021.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we je reactie vóór 20 september a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

 

 

Vacature delen op:

Werkuren:

Parttime

Secties:

Alle vacatures
Persoonlijk begeleider

Vacatureniveau:

MBO

Vacaturetype:

Dak- en thuislozen

Salaris:

max € 4.228 o.b.v. 36 uur

Vestiging:

Amsterdam

Aantal uur:

32-36 uur

Sluitingsdatum:

19-09-2024

Startdatum:

32-36 uur

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Rutger te Vaarwerk

mobiel: 06-27598690

Bedrijfspagina:

http://www.hvoquerido.nl

Kantooradres:

Eerste Ringdijkstraat 5 1097BC Amsterdam

Locatie: