HVO Querido HVO Querido

max € 4.676 o.b.v 36 uur

Ervaren traject-/jobcoach voor Zuidoost (32-36 uur)

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan, waarbij je een vast gezicht bent voor teams in Amsterdam Zuidoost? Wil jij de hele stad doorkruisen op zoek naar een passende plek voor jouw cliënt? Solliciteer dan vandaag nog!

Jouw rol

Ben jij de traject-/jobcoach die zich inzet voor mensen met een psychosociale en/of psychische kwetsbaarheid? Zijn coachen, stimuleren en activeren kwaliteiten van jou? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met je cliënt zet je een traject op naar werk, scholing en/of andere vormen van daginvulling. Je begint met het in kaart brengen van de wensen, talenten en (ontwikkel)mogelijkheden van je cliënt. Hierbij ga je uit van drijfveren, vaardigheden en verschillende (beroeps)perspectieven. Daarna draag je zorg voor een passende match en benader je werkgevers, opleidingen of andere (dagbestedings)projecten. Jouw cliënten zijn volwassenen met een psychosociale en/of psychische kwetsbaarheid. Daarnaast kan er een forensische achtergrond aanwezig zijn. Je hebt kennis van verschillende financieringsvormen en vraagt zo nodig ook financieringen aan. Je hebt contacten met het UWV, de gemeente en werkgevers en breidt deze gemakkelijk uit. Je gaat actief op zoek naar passende arbeids- en werkervaringsplaatsen en bouwt hiermee een sterk werkgeversnetwerk op. Je kunt jezelf en Bureau Werk & Participatie goed intern en extern profileren.

Bij HVO-Querido geloven we dat het hebben van een zinvolle daginvulling enorm bijdraagt aan het herstelproces van mensen. Vanuit jouw rol als traject-/jobcoach
ben je binnen de organisatie een belangrijke ambassadeur van dit principe en beschik je over een grote drive om dit voortdurend bij alle teams onder de aandacht te (blijven) brengen!

Locatie

Je werkt in een stedelijk team met een groep traject-/jobcoaches van Bureau Werk & Participatie. Vanuit het gebiedsgericht werken ben je een bekend gezicht voor de teams van HVO-Querido in 'jouw' stadsdeel en bied je ondersteuning bij vragen op het gebied van werk en participatie. Binnen de organisatie werk je samen en stem je af met de persoonlijk begeleiders van cliënten en heb je een expertrol bij casuïstiek besprekingen van teams. Je bedient stadsdeel Zuidoost en bent evt. flexibel inzetbaar in een aantal andere stadsdelen.

Jouw profiel

Ondernemen en netwerken zijn kwaliteiten van jou. Met je goede contactuele eigenschappen en klantvriendelijke houding zorg jij voor verbinding. Je bent gericht op samenwerking en denkt altijd in mogelijkheden. Organiseren en structureren zijn voor jou vanzelfsprekend. Je kunt zelfstandig werken en bent daarnaast een teamplayer. Je bent in staat om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Bureau Werk & Participatie. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou!

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, het liefst Ergotherapie, Sociaal Werk, MWD of een aanverwante studie;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als traject-/jobcoach en weet hoe het veld in elkaar steekt;
  • Je hebt affiniteit en ruime ervaring met de doelgroep, bij voorkeur heb je enige jaren ervaring in de psychiatrie;
  • Ervaring met en kennis van de IVB of IPS methodiek is een pre;
  • Je bent resultaatgericht, kunt werken met targets en krijgt een kick als de cliënt goed op diens plek zit.

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

  • Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatief;
  • Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Jouw salaris bedraagt minimaal € 3.344,- en maximaal € 4.676,- bruto per maand; (schaal 8, CAO Sociaal Werk) op basis van een 36-urige werkweek. Dit is exclusief een arbeidsmarkttoeslag van 1,13%;
  • Een 2e klas mobiliteitskaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen met OV of gebruik van OV-fiets;
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal Werk. Zo krijg je een individueel keuze budget van 17,07%. Hierin zitten onder andere vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget van 1,5% op. We vinden vitaliteit belangrijk en bieden jou daarom jaarlijks een sportvergoeding van €100,-;
  • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van deze procedure;
  • Met een interactief onboardingsprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

HVO-Querido heeft de ambitie om een inclusieve en gelijkwaardige organisatie te zijn waar alle cliënten en medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen, met als doel om betere kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten en een veilige en inspirerende werkplek te bieden voor onze medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Muriel Bunjes, teammanager, via 06-51248186. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15345688 en 06-15365021.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we je digitale reactie vóór 20 september a.s. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 40 en 41.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

 

Vacature delen op:

Regio:

  • Noord-Holland

Werkuren:

Parttime

Secties:

Alle vacatures
Werk & Participatie

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Volwassenen

Salaris:

max € 4.676 o.b.v. 36 uur

Vestiging:

Amsterdam

Aantal uur:

32-36 uur

Sluitingsdatum:

19-09-2024

Startdatum:

32-36 uur

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Muriel Bunjes

mobiel: 06-51248186

Bedrijfspagina:

http://www.hvoquerido.nl

Kantooradres:

Eerste Ringdijkstraat 5 1097BC Amsterdam

Locatie: