HVO Querido BW Domselaerstraat

max € 3.541,- o.b.v 36 uur

Verzorgende IG De Domselaerstraat (32 uur)

Jouw rol

Ben jij een veerkrachtige en zelfstandige doener die kijkt naar kansen? Solliciteer dan naar deze spilfunctie in het dagelijks leven van onze bewoners!

Je wordt gekoppeld aan een aantal bewoners en voert tijdens je dienst de taken uit de dagtakenlijst uit. Als verzorgende IG begeleid, ondersteun en assisteer je bewoners bij het verrichten van ADL- en HDL handelingen. Ook verricht je routinematige (verpleegtechnische) handelingen zoals wondverzorging, somatische metingen, steunkousen aantrekken en beheer en verstrek je medicijnen en insuline. Je stimuleert en begeleidt bewoners bij activiteiten, ondersteunt zo nu en dan bij kamerschoonmaak en je begeleidt bewoners naar (medische) afspraken buiten de deur. Ook motiveer je bewoners om naar hun dagbesteding te gaan.

Eigen kracht en mogelijkheden van de cliënt zijn altijd jouw uitgangspunt in de zorg die je biedt. Je bewaakt, regelt en rapporteert alle nodige acties. Ook bewaak je de gemaakte afspraken door de psychiater, specialist, apotheek, diabetesverpleegkundige en de huisarts. Bij afwezigheid van de verpleegkundige begeleid je het bezoek van de huisarts op de locatie.

Locatie

De Domselaerstraat is een 24-uurs WLZ voorziening gericht op stabiliteit. We bieden begeleiding en/of ondersteuning aan volwassenen met een psychiatrische kwetsbaarheid. Daarnaast bieden wij begeleid wonen aan cliënten op 2 satelliet groepswoningen in het Funenpark. Wij zijn uniek door de diversiteit aan cliënten vanwege leeftijd, cultuur en voorgeschiedenis. Dit maakt iedere dag op deze woonlocatie boeiend en anders! Wij zijn een gedreven en divers team van 20 collega's. Ons team is goed op elkaar ingespeeld, waarbij we oog hebben voor elkaar en de (kleine) successen in het werk. We werken samen met Mentrum en de huisarts. Je werkt volgens een vast rooster van maandag tot en met zondag in wisseldiensten tussen 7:00 en 23:00 uur én in de nacht (van 22:45 tot 7:15 uur). Lees meer over de locatie, via  Domselaerstraat - HVO-Querido (hvoquerido.nl)

Wil je meer weten over werken als verzorgende IG bij HVO-Querido? Lees dan het interview met onze collega Yelena via Verpleegkundigen/Verzorgenden IG - HVO Querido (samenvoorthuis.nl)

Jouw profiel

Achterover leunen is niets voor jou. Je bent graag bezig en kijkt verder dan de vaste taken die dagelijks op de planning staan. Als geen dag hetzelfde is of zelfs onvoorspelbaar dan ben jij op je best. Je houdt ervan om mensen te helpen en vindt het leuk om te ondersteunen bij de kleine stappen die onze bewoners zetten. Positief, empathisch en geduldig zijn jouw eigenschappen. Samenwerken in multidisciplinair verband zie jij als een mooie uitdaging. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou!

  • Je hebt een MBO-diploma niveau 3 verzorgende IG op zak;
  • Je weet wat het betekent om te werken met onze doelgroep of hebt bijzondere interesse hierin;
  • Je hebt kennis van eenvoudige verpleegtechnische handelingen, verzorging en begeleiding van cliënten met uiteenlopende problematieken;
  • Je kunt goed omgaan met crisis- en agressie situaties.

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

  • Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatief;
  • Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Jouw salaris bedraagt minimaal € 2.595,- en maximaal € 3.541,- bruto per maand (schaal 40, CAO GGZ) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een 2e klas mobiliteitskaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen met OV of gebruik van OV-fiets;
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ. Denk hierbij aan vakantiegeld, pensioen, fietsplan en een eindejaarsuitkering. We vinden vitaliteit belangrijk en bieden jou daarom jaarlijks een sportvergoeding van €100,-;
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500 (op basis van een fulltime dienstverband). Voor de besteding hiervan kun je kiezen uit de drie opties zoals beschreven in de CAO GGZ;
  • Je hebt ruime keuze uit opleidingen en cursussen;
  • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van deze procedure.
  • Met een interactief onboardingsprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

HVO-Querido heeft de ambitie om een inclusieve en gelijkwaardige organisatie te zijn waar alle cliënten en medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen, met als doel om betere kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten en een veilige en inspirerende werkplek te bieden voor onze medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Feliza Santana Toledo, zorgcoördinator, via 06-44294145. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15345688 en 06-15365021.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we je digitale reactie vóór 3 oktober a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

Vacature delen op:

Regio:

  • Noord-Holland

Werkuren:

Parttime

Secties:

Verpleegkundige/ verzorgende IG

Vacatureniveau:

MBO

Vacaturetype:

Volwassenen

Salaris:

max € 3.541 o.b.v. 36 uur

Vestiging:

Amsterdam

Aantal uur:

32 uur

Sluitingsdatum:

16-09-2024

Startdatum:

32 uur

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Felizia Santana Toledo

mobiel: 06-44294145

Bedrijfspagina:

http://www.hvoquerido.nl

Kantooradres:

Eerste Ringdijkstraat 5 1097BC Amsterdam

Locatie: